Në Klinë, janë raportuar 8 raste të reja me COVID

351 të shëruar, 385 të infektuar dhe 7 raste të vdekjes brenda 24 orëve në Kosovë.
Nder të prekurit më virus janë edhe 8 persona nga Klina.dhe dy të vdekur nga Klina 73 dhe 80 vjeç
Më saktësisht rastet janë nga këto vende të Klinë-së

Dush një rast.
Gremnik një rast.
Çabiq katër raste.
Klinë dy raste. /Klinainfo/

SHARE