Ndahet nga burri Violetë Kukaj?

Ka tash e një kohë që përflitet për ndarjen e këngëtares Violetë Kukaj nga bashkëshorti.
Një zhvillim i tillë merr vëmendjen thuajse më të madhe sa i përket këngëtares në mediat online në dy vitet e fundit.Megjithatë, nga kjo ngjarje, duket të ketë të reja.Prive.al ka arritur të mësojë nga burime shumë të sigurta pranë këngëtares se çështja tek tani ka mbërritur në gjykatë.Mësohet se seanca e parë e divorcit është mbajtur në datën 11 të këtij muaji dhe një tjetër parashihet brenda Korrikut.Përkundër viteve bashkë dhe fëmijëve në mes, duket se ndarja e këngëtares së mirënjohur Violetë Kukaj nga bashkëshorti tashmë është në një rrugë të pakthyeshme. /Prive.al