Moti sot: Do të ketë koncentrim të lartë të pluhurit Saharian, maksimalja në 37 gradë Celsius

Një ndër ditët më të gjata të vitit është dita e enjte dhe pritet të mbajë mot plotësisht me diell dhe jashtëzakonisht i nxehtë veror.

Do të ketë koncentrim të lartë të pluhurit Saharian në atmosferë dhe në sipërfaqe.

Temperaturat maskimale parashihen deri në 37 gradë Celsius.

Ditëve të ardhshme po ashtu na pret mot shumë i nxehtë dhe me diell. Temperaturat në Kosovë deri në 38 gradë Celsius, në Shqipëri deri në 42 gradë Celsius, në Maqedoninë Veriore deri në 40 gradë Celsius.