MIRUSHA COMPANY sponsorizon fanellat e reja të KF Dukagjinit

Para disa javësh KF Dukagjini prezantoi fanellat e reja për vitin 2021, sezonin pranëveror.

Këto fanella u dizajnuan nga marka e njohur europiane, MACRON, ndërsa u sponsporizuan nga MIRUSHA COMPANY, e cila vazhdon të jetë një mbështetësit më të mëdhenj të sukseseve të të rinjëve klinas.

MIRUSHA COMPANY gjithashtu është lider për punën dhe stafit profesionist./Klina.info/

SHARE