Blerina Berisha Gashi,që kërkon një ulëse në Kuvendin Komunal në Klinë

Blerina Berisha Gashi, e lindur me 28.02.1999 në fshatin Gjurgjevik të Madh të Klinës.

Shkollën Fillore e përfundoi në në shkollën “Tre Dëshmorët e Qendresës”, në fshatin Gllarevë, ndërsa Gjimnazin në Shkollën e Mesme “Luigj Gurakuqi”, në Klinë. Aktualisht vijon studimet në Fakultetin Juridik.

Në zgjedhjet e tetorit Blerina kandidon si anëtare për Asamble Komunale nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe kërkon mbështetjen tuaj.
VOTO Blerina Berisha GASHI – NR. 6

Artikull i sponsorizuar