Me çekan dhe thikë hajnat e grabisin pompën e derivateve

Një pompë e derivateve është grabitur në mesnatën e së shtunës në fshatin Stanoc i Epërm të Vushtrrisë.

Punëtori i kësaj pike të derivateve, ka deklaruar në polici se dy persona të maskuar duke e kërcënuar, njëri me çekan dhe tjetri me thikë i kanë grabitur pazarin ditor dhe kanë ikur në drejtim të panjohur.

Rasti nga organet e rendit po hetohet si “Grabitje”.