Erërat e forta dëmtojnë rrjetin elektrik në Klinë, disa fshatra pa rrymë që nga mbrëmë, banorët në rrezik nga telat e rrymës

Erërat e forta mbrëmë kanë dëmtuar rrjetin eklektik në disa fshatra të Komunës së Klinës, shkruan Klina info.
Si pasojë e kësaj që nga mbrëmë disa fshatra lindore të Klinës kanë mbetur pa energji elektrike.
Në disa fotografi të dërguara në redaksinë e Gazetës nga disa qytetarë, shihen dëmtimet që janë bërë dhe telat e rrymës që janë një rrezik për banorët.
Gazeta ka kontaktuar me zyrtarë të KEDS-it, të cilët kanë thënë se ekipet e KEDS-it janë në terren për të sanuar problemin, megjithatë ende nuk është ndërmarrë./KLINA.INFO

SHARE