Mirënjohje për veteranin më të moshuar në Klinë.

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, selisë qendrore, z. Hysni Ngucati së bashku me anëtarët e kryesisë së nivelit qendror, anëtarin e kryesisë, Hajdin Balaj, si dhe krytari i OVL-së, dega në Klinë, këshilltari Xhavit Dauti dhe Zenel Bashota nderuan me mirënjohje veteranin më të moshuar, Sahit Delija.