MINT publikon çmimoren e re të produkteve të naftës

Minstria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka bërë një njoftim mbi çmimet maksimale të lejuara për produktet e naftës.

Sipas MINT, çmimet maksimale, bazuar në Udhëzimin Administrativ, do të jenë si në vijim:

Çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel: 1.73 euro per litër;

Çmimi maksimal i lejuar për produktin Benzinë: 1.38 euro per litër;

Çmimi maksimal i lejuar për produktin Gas: 0.76 euro per litër.

Çmimet në fjalë do të vlejnë për 48 orë, teksa hyjnën ë fuqi sot në ora 10:00.

SHARE