Ministria udhëzon përmbaruesit që të mos ua marrin paratë qytetarëve si debit në kohë të pandemisë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka marrë sot një vendim për pagat dhe pensionet e majit prill dhe maj, shkruan IndeksOnline.

Ajo ka udhëzuar përmbaruesit privat që të mos debitojnë pagat dhe pensionet e qytetarëve për muajin prill dhe maj për shkak të situatës me pandeminë Covid-19.

“Ministrja Haxhiu udhëzon përmbaruesit privat që të mos debitojnë pagat dhe pensionet e qytetarëve për muajin prill dhe maj për shkak të situatës me pandeminë Covid-19”, thuhet në njoftim