Ministri Bytyqi inspekton ndërtimin e shkollës “Ismet Rraci

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në detyrë, Shyqiri Bytyqi gjatë vizitës në Klinë, ka inspektuar punimet që po bëhen në ndërtimin e shkollës fillore “Ismet Rraci”.

Bytyqi fillimisht është takuar me kryetarin e komunës së Klinës, Zenun Elezaj. Ndërsa, pas inspektimit në shkollën “Ismet Rraci”, të dy së bashku do të vënë gurthemelin e një çerdhe në këtë komunë./