Messi e pranon çmimin e top golashënuesit në Spanjë

Lionel Messi e ka pranuar çmimin që i jepet futbollistit që ka shënuar më së shumti gola gjatë një viti.

Messi e ka marrë këtë çmim për herën e 7-të,

Ylli i Barcelonës e kishte fituar këtë çmim gjatë vitit 2010, 2012, 2013, 2017,2018, 2019 dhe tani 2020.