Arrestohet personi që shënoi “UÇK-Kosovo” në një mur në Gorozhdec të Pejës

Në Policinë e Kosovës, respektivisht në nën Stacion Policor në Gorozhdec – Pejë, me datën 03. 02. 2021 është raportuar një rast se persona të dyshuar kishin shkruar me sprej në një muri në fshatin Gorozhdec, pronë private fjalët UÇK-Kosovo.

Njësiti i hetuesisë pran Stacionit Policor në Pejë, pas një pune operative ka arrit që mbrëmë me 05 Shkurt 2021 ta identifikoj dhe sot ta shoqëroj personin L.M. (1988) i cili i kishte shkruar këto grafite.

Kjo është bërë e ditur me anë të një komunikate për media.

Në konsultim me Prokurorin e shtetit pas intervistimit personit të lartë cekur është kompletuar lënda dhe e njëjta procedohet për Gjykatën Themelore Divizioni për Kundërvajtje.

Një raport i veçantë do ti dërgohet Prokurorisë Themelore në Pejë.