“Me na nda”, publikohet projekti më i ri nga Flow

“Me na nda” është projekti i ri muzikor që po e rikthen këngëtarin Flow në skenën muzikore shqiptare.

Flow, është ylli që premton shumë në industrinë e muzikës moderne shqiptare.
Kënga është shoqëruar me klip dhe është postuar në Youtube.

Artisti i ri kohëve të fundit ka qenë mjaft aktiv me publikimin e këngëve të cilat janë pritur jashtëzakonisht mirë nga adhuruesit e tij.