Më 12 – 16 Qershor në të gjitha pikat e Nora Market zbritje e madhe për Kurban Bajram

Urime Kurban Bajrami

Shtrohet oferta e madhe me shumë ZBRITJE e vlefshme prej datës 12-16 Qershor, në pikat tona në Klinë, Vragoli dhe Istog.

Ju mirëpresim!
NORA market