Mbyllet gastronomia nga ora 21:00 deri 5:00 të mëngjesit

Në takimin që pati kryeministri Avdullah Hoti me krerët e institucioneve shëndetësore ka marrë disa vendime.

Ndër to është edhe mbyllja e lokaleve të gastronomisë nga ora 21:00 deri në 5:00 të mëngjesit.

Jashtë këtij kufizimi lejohet puna vetëm në hapësira të hapura dhe Take Aëay(merre me vete)./

SHARE