LVV DËNON FUQISHËM VJEDHJEN E BUSTIT AT SHTJEFËN GJEÇOVIT

Lëvizja VETËVENDOSJE – Qendra në Klinë ka reaguar në lidhje me vjedhjen e bustit të At Shtjefën Gjeçovit.

LVV iu ka bërë thirrje organeve të zbatimit të ligjit që sa më shpejt ti sjellin para drejtësisë kryesit e kësaj vepre.

Poashtu ka bërë apel nga organet kompetente të sigurisë të kenë gatishmëri më të madhe për të rritur sigurinë në objektet shkollore.

LVV është partia e parë që reagon dhe dënon vjedhjen e bustit të At Shtjefën Gjeçovit. Deri më tani nuk ka pasur asnjë reagim nga asnjë parti madje as nga Kryetari i Komunës.