Filloi si punëtore në pompë të benzinës, përfundon në Qeveri

Dega e Vushtrrisë po mban zgjedhjet në të cilat vendoset për kryetarin e degës dhe delegatët.

Pjesë e këtij procesi zgjedhor është edhe Suzana Tahiraj, karriera e së cilës, siç e ka prezantuar edhe në profilin e saj në Facebook, ka nisur në një pompë benzine dhe ka përfunduar në Qeverinë e Kosovës.

Suzana anëtare e PDK-së dhe fanse e flaktë e Kadri Veselit dhe Hashim Thacit duket se e ka hobi edhe fotografinë, shkruan Magazina.al.

Një “shëtitje” në Facebookun e saj, shihet se vajza nga Vushtrria ka publikuar fotografi duke vënë në pah atributet e saj si femër.

Me poshtë shihni fotot e delegates së PDK-së që është bërë pjesë e “Dekadës së re”. Magazina.al

1 minutë më parë