Lladrovci: Po Rexhë, jemi krenar me UÇK-në!

Sot në Hagë është mbajtur seancë dëgjimore për Rexhep Selimin, ish-themeluesin e UÇK-së, i cili u deklarua i pafajshëm në të gjitha pikat e aktakuzës.

Selimi mbajti edhe një fjalim të fuqishëm, derisa kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, përmes një postimi në FB i vjen në mbrojtje bashkëluftëtarit të tij dhe të gjithë UÇK-së.

Ky është postimi i Lladrovcit:

Po Rexhë, jemi krenar me UÇK-në.
Atë që ke bërë për çlirim, do ta bënte çdo atdhetar, si dje ashtu edhe sot e nesër. Do ta bënte çdonjëri që do lirinë më shumë se jetën, të tillë jemi shumë.

Respekt i përjetshëm për çlirimtarët!

SHARE