Lansohet kënga me titull “Femra është e shenjtë” nga artisti ynë nga Klina “FLOW”,

Lansohet kënga me titull “Femra është e shenjtë” nga artisti ynë nga Klina “FLOW”,

këngë kjo që i kushtohet femrave në përgjithësi e që në përmbajtje të këngës shprehet emocion dhe dashuri për nënën, motrën, gruan e vajzën.
Kjo këngë lansohet pikërisht sonte për nder të Festës së Gruas, 8 Marsit.

Një këngë mjaft domethënëse dhe prekëse.

SHARE