Artisti nga Klina FLOWI publikon këngë dedikuar femrave dhe nënave

Artisti nga Klina i njohur me emrin artistik FLOWI ka lansuar projektin më të ri muzikor.

Kënga mbanë titullin “Femra është e shenjtë”, dedikim për forcën dhe sakrificën e femrës.

Veç kësaj me një mesazh të fuqishēm për dashurinë ndaj nënës, gruas, nënës e vajzës.

Këngë që lansohet pikêrisht me 8 Mars.

SHARE