Lajm i mirë, Islam Gashi nga Sferka niset për shërim në Turqi

Islam Gashi nga fshati Sferkë, është nisur mëngjesin e sotëm drejtë Turqisë për shërim.
Një lajm i mirë ky pasi që 42 vjeçari, është diagnostifikuar me tumor në qafë, ndërsa qytetarët dhe bashkëfshatarët e tij, kontribuan për t’i ndihmuar në mbledhjen e mjeteve financiare,
Urojmë që Islami të ketë sukses në operacion dhe të kthehet i shëruar në shtëpinë e tij.

Lajm i mirë, Islam Gashi nga Sferka niset për shërim në Turqi