Lahi Brahimaj: Me miq gjithmonë je fitues, dalshim faqebardhë

Kandidati për deputet nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Lahi Brahimaj, ka filluar ditën duke pirë kafe me miqtë.

Brahimaj, ka thënë se pranë miqve ndihet i fuqishëm.

“Sot e filluam ditën duke pirë kafe me disa miq në Klinë. Se sa i fuqishëm je e sheh nga miqtë që të rrethojnë, unë ndihem shumë i fuqishëm dhe besoj të secili nga ju”, ka thënë ai.

Gjithashtu, Brahimaj u shpreh se me miq është gjithmonë fitues.

“Me miq gjithmonë je fitues, dalshim faqebardhë”, ka deklaruar ai.

Kujtojmë se Lahi Brahimaj, garon më numrin 22 në listën e AAK’së.

SHARE