Laboratori në Klinë “Biolab Zafi” nesër do të fillojë të bëjë teste për COVID-19,

Ditë më parë ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka nënshkruar dy udhëzime administrative për licencim për pjesën për COVID-19 të laboratorëve privat.

Fillimisht laboratorët privat duhet të plotësojnë një sërë kushtesh sipas udhëzimit administrativ 01/2020 dhe të aplikojn në Ministrinë e Shëndetësisë për tu licencuar për kryerjen e testeve serologjike për SARS-CoV-2.

E këto kushe i ka plotësuar i vetmi ordinanca ne Klinë “Biolab Zafi”

Testimet fillojnë nga neser (e Hënë) nga ora 09:00, deri në ora 12:00 ditës në këtë ordinancë dhe testen punohen me aparaturen Roche dhe Vidas

SHARE