Ky është i dyshuari që e planifikoj shpërthmin, ku humbi jetën polici, në Zhur

Është mësuar identiteti i të dyshuarit për rastin e rendë që ndodhi në Zhur ku gjatë bastisjes së shtëpisë së tij humbi jetën polici Sami Thaçi.

TV Prizreni raporton se i dyshuari quhet Iran Badalli.

Badalli është arrrestuar dhe ndaj tij është caktuar masa e ndalimit prej 48 orësh.

Në shtëpinë e tij policia kishte shkuar për bastisje pas një thirrjeje për   dhunë  në familje dhe narkotikë, ndërsa një shpërthim aty i mori jetën një polici dhe plagosi dy të tjerë gjithashtu i plagosur mbeti edhe fëmia i të dyshuarit.