Ky është çmimi i drivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet maksimale të derivateve për 24 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1,69.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është 1,35.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është 0,76.