Ky është çmimi i derivateve për të hënën

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë përmes një njoftimi publik ka publikuar çmimin maksimal të derivateve për të hënën.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.62.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është 1.35.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është 0.75./

SHARE