Kryetari Zenun Elezaj, nesër mban Takim Publik

Më datën 23.12.2022 (e Premte), më fillim në ora 10:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Klinës, kryetari Zenun Elezaj, do të mbajë TAKIM PUBLIK.

Në këtë takim do të prezantohen:
Rrjedhat e qeverisjes në Komunën e Klinës, në gjashtëmujorin e dytë të vitit 2022, të arriturat, vështirësitë, synimet, si dhe investimet kapitale.

SHARE