Kryetari i Deçanit për rrugën e pezulluar nga Hoti: Boll është boll!

Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj i ka çuar një selam kryeministrit Hoti. Ai ka thënë se për pezullimin e rrugës Deçan-Plavë duhet të jipen zgjidhjet e duhura.

Ramosaj ka thënë se boll është boll dhe ky është një nga paralajmërimet e fundit.

“Kur pezullohen veprime është mirë të jipen zgjidhjet e duhura z. Kryeminister.
Më vjen keq që juve po i bartni në këtë kohë problemet e krijuara tash e 20 vite. Boll është boll.

Shteti duhet ti zgjidh fatkeqësit , që i ka krijuar në Deçan.
Une po i zgjidh e jam i gatshëm ti zgjidh duke bër Rrugen.
Sot është paralajmrim vëtëm” shkruan Ramosaj në njoftim./

SHARE