Kryetari Elezaj shpreh ngushëllime për vdekjen e punonjësit të komunës, Mehmet Morina

Kryetari Elezaj shpreh ngushëllime për vdekjen e punonjësit të komunës, Mehmet Morina

Me pikëllim të madh njoftojmë qytetarët se ka ndërruar jetë punonjësi i komunës, Mehmet Morina.

Kryetari i Komunës, Prof. Dr. Zenun Elezaj, në emrin e tij dhe të Komunës së Klinës, ju shpreh ngushëllime të sinqerta familjes, kolegëve, miqve dhe të gjithëve që e kanë njohur Mehmetin.
I ndjeri ka punuar në Komunën e Klinës që nga viti 2002.