KQZ refuzon 20 kandidatë të VV-së për zgjedhjet lokale, 2 nga ta nga Klina

51

Pas dorëzimit të kandidaturave të partive politike për asambleistë dhe kryetarë të komunave, KQZ është duke vazhduar me certifikimin e këtyre aplikacioneve të kandidatëve.Burime të Veriu.info nga KQZ-ja bëjnë të ditur se 21 kandidatëve të lëvizjes Vetëvendosje nga gjitha komunat, u janë refuzuar kandidaturat për shkak të dënimeve me vendime të formës së prerë të gjykatave në 3 vitet e fundit.Kjo është lista:

Egzon Azemi – Prishtinë
Kushtrim Ahmetaj – Deçan
Drita Zhavelli – Gjakovë
Ibish Krasniqi – Fushë Kosovë
Lirim Gashi – Novobërdë
Ardit Berisha – Pejë
Sabit Zekaj – Pejë
Xhevxhet Berisha – Klinë
Reshat Tafilaj – Klinë
Leonora Bajraktari – Prishtinë
Sokol Berisha – Prishtinë
Mergiton Gavazaj – Prizren
Faruk Beqa – Shtime
Faruk Beqiri – Mitrovicë
Shkendije Halimi – Mitrovicë
Rinor Aliu – Ferizaj
Labinot Haziri – Viti
Elmi Morina – Malishevë
Astrit Morina – Malishevë
Arber Fejza – Kllokot