ARTEKO NË BASHKËPUNIM ME DREJTORINË PËR KULTURË,RINI DHE SPORT ORGANIZON “MOVIE WEEK”

ARTEKO NË BASHKËPUNIM ME DREJTORINË PËR KULTURË,RINI DHE SPORT ORGANIZON “MOVIE WEEK”

E Hënë 11 nëntor (Me Before You) 16:30
E Marte 12 nëntor (Five Feet Apart) 16:30
E Mërkure 13 nëntor (Megan Leavey) 16:30
E Enjte 14 nëntor (The Intouchables) 16:30
E Premte 15 nëntor (Like Stars On Earth-Për fëmijë FALAS 14:00— E Premte (Goal ! The Dream Begins) 16:30
Mosha 14+
Vendi”Jehona e Dukagjinit”
Organizatorët: Blerona Morina,Leonard Azemi,Arijana Balaj,Arjon Gashi,Fetah Elezaj.
Bileta kushton 1€ dhe vlen për të gjithë filmat.Shuma e mbledhur do të ndahet për bamirësi.

SHARE