Klinë, pas një mosmarrëveshje në familje, katër persona rrahen mes vete

Në Klinë, dje janë rrahur katër shtetas të Shqipërisë, pas një mosmarrëveshje në familje.

Të dyshuarit kanë pësuar lëndime trupore dhe pas trajtimit mjekësor me vendim të prokurorit, janë arrestuar dhe dërguar në mbajtje.

SHARE