Klinë në këto vende do të ketë sot ndërprerje të rrymës, shkak punimet në rrjet

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Jashanica (Kodi: 52000003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjevik i Madh, Jashanicë, Jellovc, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim të shtyllave të tensionit të mesëm, lokacioni Jelloc.