Ndërroi jetë Mehmet Morina Punëtor i Komunës së Klinës

63

Sot ndërroi jetë punëtori Komunës së Klinës . Mehemt Morina nga jashanic Klines Mehmeti ishte i madh dhe i çmueshëm, ai për vite të tëra zhvilloj veprimtarinë e tij si punëtor i përkushtuar në punën e tij në shërbim në komunës së Klinës raporton Klina.info

Varrimi i të ndjerit bëhet sot, e martë në varrezat në fshatin Jashanic të Klinës në oren 17:00. /Klina.info/

Njoftim familjes