KLINË. KEDS njofton se ku do ketë ndërprerje të nergjisë elektrike për dy ditët e ardhshme

.
TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Klinavci (Kodi:52000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Vendet: fshatrat: Bekaj (një pjesë), Binq, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel.
Arsyeja: Ndërrimi i 2 shtyllave të tensionit të mesëm në Gjyrgjevik të Vogël- Zllakuqan.

SHARE