Klina fiton 183 mijë euro për performancën e lartë

Komuna e Klines ka fituar 183 mijë euro grant, shkruan Klina info.

Komuna e Klinës është vlersuar ndër komunat me performancën më të lartë nga MAPL, Qeveria Zvicrane, Qeveria Suedeze dhe Norvegjeze

Komuna e Klines ndër komunat me performancën më të lartë, e vlersuar nga MAPL, Qeveria Zvicrane, Qeveria Suedeze dhe Norvegjeze, e me këtë rast ka fituar mbi 183 mijë € grant!

SHARE