Klina bëhet me Kuvendin e të Rinjve

Sot u themelua Kuvendi i të Rinjve në Klinë.

Kryetare e këtij kuvendi, me shumicë votash u zgjodh Florentina Kastrati.

Po ashtu në këtë ngjarje, u zgjodh edhe nënkryetari i të rinjve si dhe sekretari.

SHARE