KLINA akoma ka situatë Epidemiologjike stabile

Drejtori i shëndetësisë në Klinë, Hekuran Sejdiu thotë se çdo gjë e kemi nën kontrollë lidhur me situatën e COVID-19. Ai tha se po bëjnë çmos që t’i identifikojmë ato familje të cilat kanë pasur kontakt me të prekurit me COVID-19

Postimi i
Drejtori i shëndetësisë në Klinë, Hekuran Sejdiu

?Falë Zotit ,KLINA akoma ka situatë Epidemiologjike stabile

? Jemi duke i gjurmuar kontaktet eventuale te disa qytetarëv nga Klina me disa qytetarë pozitiv nga Peja(Lidhje familjare)

Në kordinim më QKMF-në ,Policinë dhe IKSHP jemi duke planifikuar veprimet tona dhe duke lokalizuar riskun eventual.

Ju lutemi nga ❤ qëndroni në ? sepse FUNDI i izolimit
nuk është largë…