Kjo është nxënësja shqiptare që shpaIIet më e mirë në botë

Nxënësja më e mirë në botë,Altina Salihu iu drejtohet krerëve të shtetit: Ju lutem më bëni t’i refuzoj ofertat nga universitetet e shquara botërore.

Altina Salihu,talentja kosovare që arriti majat e suksesit u zgjedh nxënësja më e sukseshme në botë, për moshat 16-17 vjeçare.


Si rrjedhojë nxënëses nga fshati Burojë e Skënderajt, po i ofrohen bursa nga Universitetet Botërore.
Por Salihu dëshirën e saj për të vazhduar kontributin e saj në Kosovë e ka shprehur hapur duke u ka bërë një thirrje edhe krerëve shtetërorë.


“Ju lutem më bëni që t’i refuzoj këto oferta.Unë dua të kontribuoj në vendin tim.Aty ku jetojnë prindërit e mi,aty ku kam miq, aty ku kam shokë,ku kam zemrën edhe mendjen.Punoni për popullin,harroni urrejtjen dhe mbi të gjitha harrojini karrikat e juaja që po ju mbajnë peng.Në fund,hapini dyert mendjeve të reja që kanë mësuar më mirë se ju ta duan dhe ta ndërtojnë atdheun”ka shkruar ndër të tjera Sejdiu

SHARE