KFF Dukagjini deklason 6-0 KFF Llapin

Në stadiumin e qytetit në Klinë sot është zhvilluar ndeshja e parë kampionale ndërmjet KFF Dukagjini dhe KFF Llapi.
Në këtë ndeshje lojtaret e Dukagjinit kanë bërë një lojë të shkëlqyeshme duke i shënuar 6 gola skuadrës nga Llapi.

KFF Dukagjini në faqen zyrtare në facebook kanë shkruar se kjo ishte një ndeshje e mirë dhe fitore e merituar, duke shpresuar që kjo formë të vazhdojë.

“Kff Dukagjini -Kff Llapi
6 0
Sot, në Klinë është zhvilluar ndeshja e parë kampionale ndërmjet KFF Dukagjini dhe KFF Llapi.
Një ndeshje e mirë korrekte dhe fitore e merituar e ekipit tonë ku shpresojm dhe do punojmë në vazhdimësi për suksese sa më të mira . Suksese KFFD !”, thuhet në njoftimin e KFF në facebook.