Këto janë kërpudhat helmuese nga të cilat dyshohet se vdiqën tre familjarët në Shqipëri

Tre anëtarë të familjes Haliti nga Gjilani, kanë vdekur në Shqipëri pasi që dyshohet se kanë ngrënë kërpudha të helmuara,

Mendohet se nëna, djali dhe nusja e shtëpisë Haliti kanë shëtitur në pyllin e pishave, këtu Afrimi së bashku me nënën dhe bashkëshorten e tij kanë mbledhur kërpudha helmuese.

Sipas ish-ministrit të bujqësisë në Shqipëri Edmond Panariti, për të kuptuar nëse kërpudhat janë vdekjeprurëse ose jo,mjafton një fletë filtri dhe pak acid klorihidrik.

SHARE