Kandidatja nga Klina që po merr mbështetje nga qytetarët për t’i përfaqësuar në asamble

Kandidatja për asamble nga lista e PDK-së, Emine Abazaj

Ajo po premton se do të jetë zë i qytetarëve pa dallim e veçanërisht i të rinjve për të ngritur në asamble kërkesat dhe shqetësime e tyre.
Emine Abazaj ka diplomuar në fakultetin e Mjekësisë, drejtimi Mami. Për herë të parë kandidon për asamble komunale në listën e PDK-së nr 24.
Është aktiviste politike tash e disa vite.