Kabashi: Komandanti më dha urdhër ta vras dy persona

Shefqet Kabashi, ish-luftëtar në Dukagjin dhe ish-i burgosur në Dubravë, si dhe i ftuar në Hagë për të dëshmuar në gjykimin e Ramush Haradinajt, ka dhënë një rrëfim ekskluziv për emisionin Pressing.

Kabashi tregon se ka marrë urdhër nga eprorët e tij që ta vras gazetarin që ka shkruar për gazetën “Bota Sot”, Rrok Berishën.

“E mora urdhrin ta vras Rrok Berishën, mixha më tha të shpëtojë”, ka thënë ish-luftëtari i UCK’së.

Kabashi thotë se urdhrin për vrasje ia ka dhënë komandanti i tij Alush Agushi, i njohur si Mala.

“Më është dhënë urdhri në Jabllanicë nga Alush Ma ka ofruar Audin 15 mijë markëshe, më ka thënë të shkojë ta vrasë”, ka thënë tutje Kabashi. /Express/

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGazetaExpress%2Fvideos%2F542196399518728%2F&display=popup&ref=plugin&src=video