Nuri Seferi arrin në Rusi, pritet nga shqiptarët – gati për ta grushtuar kundërshtarin

Me datën  31 tetor do të zhvillohet meçi i madh në boks ndërmjet boksierit shqiptar, Nuri Seferi dhe Murat Gassijev.

Ku jemi afër këtij meçi të madh, Nuri Seferi tashmë ka arritur në Soçi të Rusisë, vendi ku ai do të zhvillojë këtë duel të madh,

Ai përmes një postimi në “Instagramin” e tij zyrtar ka falënderuar të gjithë shqiptarët që kanë dalur ta presin atë në aeroport.

https://www.instagram.com/p/CG5gYkvj6uj/?utm_source=ig_web_copy_link

SHARE