Ja sa qytetarë votuan në Klinë deri në orën 15

Në Kosovë po votohet për raundin e dytë.

KQZ ka publikuar të dhëna se sa qytetarë kanë votuar deri në orën 15:00.

Sipas KQZ në Klinë kanë votuar 9212 qytetarë.

Derisa të drejtë vote kanë 48.305 qytetarë.

Gara po zhvillohet në mes Zenu n Elezajt dhe Esat Racit.

SHARE