Isa Mustafa arrin në Kuvendin e Kosovës

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka arritur në Kuvendin e Kosovës.

Dhe të dy palët tashmë gjenden brenda objektit të Kuvendit të Kosovës.

Pas këtij takimi, pritet të konfirmohet arritja e marrëveshjes nga te dy palët.

SHARE