Organizimi i Komunës së Klinës në 14 vjetorin e Pavarësisë

Nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës, Prof. Dr. Zenun Elezaj, Komuna e Klinës për nder të 14-vjetorit të Pavarësisë, organizon aktivitete kulturore dhe Sportive.

Ky është programi me aktivitetet:

SHARE