Infermierja nga Ujmiri që ishte pozitiv me COVID-19 ,lirohet nga spitali e shëruar .

Një infermiere nga Ujmiri e cila ishte infektuar me COVID-19 , është liruar nga spitali si e shëruar.

Kjo është bërë e ditur nga drejtori i Shëndetësisë në komunën e Klinës, Hekuran Sejdiu.

Sejdiu tha se këto ditë kujdesi duhet të jetë maksimal, që mos ta prishim në fund,

Postimi i plotë:

? LAJM I MIRË

⤵️Infermierja nga Ujmiri që ishte pozitiv me COVID-19 ,lirohet nga spitali e shëruar .

➡️ Këto ditë,kujdesi duhet të jetë MAKSIMAL,mos ta prishim në fund !

✅ Kemi besim të kujdesi dhe kultura e KLINASVE , të cilët po tregohen maksimalisht të pergjegjëshem dhe të kujdesëshem, karshi masava parandaluese kunder Covid 19″
Në kordinim më QKMF-në ,Policinë dhe IKSHP jemi duke planifikuar veprimet tona dhe duke lokalizuar riskun eventual.

Ju lutemi nga ❤ qëndroni në ?