Infermierja nga Klina, e konstatuar me Covid-19, ka pasur kontakt me familjen në Çabiq

Në një postim të drejtorit të shëndetësisë në Klinë thuhet se e prekura me virus ka qenë te familja e saj në Çabiq

Postimi i Plot

? Pacienti pozitiv me Covid -19 nga fshati Çabiq është infermiere që punon dhe banon në Prishtinë por e ka vizituar familjën e sajë në Çabiq .
Familja është vetizoluar dhe ne nga ky moment po merremi më rastin .

? Nuk ka nevojë për panikë, por për kujdes të shtuar !
Ju lutemi qëndroni në ?